Invero Produktion

Glade kunder om Invero

Når jeg har hyret Invero og Karsten Dalsgaard til et arrangement eller indkøb, så slapper jeg selv af. For jeg ved, at tingene er i gode hænder og bliver gennemført til UG.

Kai Pedersen, Eventmager, Århus Ungdomsskole & Musical Syd

God lyd og god lysopsætning er en stor del af oplevelsen på en teaterscene. Karsten Dalsgaard formår at fortælle videre på den visuelle oplevelse, fremhæver detaljer, skaber rum og stemninger i alt med lyd og lys.

Anders Baggesen, Instruktør & Skuespiller, Århus Teater

Invero ved, hvad man skal bruge af teknisk grej både hvad angår lyd og lys. Og så har de i øvrigt altid det hele klar på lager!

Christen Frost, Musikskoleleder, Syddjurs Musikskole

Sport Events

Invero tilbyder totalproduktion til sport events.

Vi har mange års erfaring med produktioner til sport events. Om det er afvikling af koncerter, taler, lys produktion, lyd produktion og afvikling til storskærme, kan vi klare opgaven.

Vores sortiment af PA, lydudstyr, lysudstyr scener og AV-udstyr kan dække alle behov og vi har klarer afvikling og produktion af sport events i alle størrelser.

Når du vælger Invero som din samarbejdspartner, kan du lægge ansvaret fra dig og trygt lade os tage os af hele produktionen og afvikling af det tekniske.

Vi skræddersyer en løsning der passer til dit behov og budget. Vi er naturligvis med dig hele vejen og rådgiver dig, så du får det du har behov for – hverken mere eller mindre.

Vi er med dig hele vejen igennem – lige fra planlægning til opsætning af produktion og til den endelige afvikling.
Tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler sparring omkring dit sport event.

Invero er din totalleverandør, når du skal afvikle sport events.

Foto: Lasse Lagoni

Kontakt Invero
8614 9855

Tilmeld nyhedsbrev

[mc4wp_form id=”5349″]