Invero udlejning

Glade kunder

Lydudlejning

Invero tilbyder udlejning af PA systemer til events, koncerter, konferencer og alle andre former for arrangementer.

Vi har mange års erfaring med lydproduktion og udlejning af PA systemer er derfor også en naturlig del af Invero.
Vores sortiment kan dække alle behov. Derfor er Invero et oplagt valg, når du har behov for leje af lydudstyr til dit arrangement – lille som stort.

Vi har gennem alle årene leveret lydproduktioner til events, konferencer, koncerter, teatre, revyer, skoler og mange andre arrangementer.

Invero kan levere alt fra små medhørs monitors til alle tænkelige systemløsninger, Line-Array, point-source, mindre systemer – vi sætter en konfiguration der kan matche det behov du har.
Vi har de nyeste digitale- og analog mixere og i alle størrelser, så FOH kan få de kanaler der er brug for. Vi er med på seneste teknologi indenfor trådløse mikrofon systemer, fra en enkelt kanal op til 60-80 kanaler. Vi har alt i klassiske mikrofoner, headsets, stativer og meget mere.

Vi kan skræddersy en løsning der passer til dit behov og budget. Vi er naturligvis med dig hele vejen og rådgiver dig, både hvis du ønsker en gør-det-selv løsning eller hvis vi skal klare opgaven med opsætning og afvikling af din lydproduktion.

Vi har et udvalg af pakkeløsninger til større eller mindre lydproduktioner, som dækker manges behov.

Lydudlejning af PA systemer til lydproduktioner - invero.dk

Kontakt Invero
8614 9855

Tilmeld nyhedsbrev