Udlejnings & Salgs Virksomhed Siden 1988

De første 25 år…

Det er jo efterhånden en meget slidt frase, men når man siger at tiden går hurtigt – så er der noget om det. Før Invero hed firmaet Combi Sound og startede som en hobby virksomhed, hvor der blev vendt vinyl skiver til diverse fester. Disco anlægget blev skiftet ud med de første lyd mixere, og hurtigt blev til “med band på tour”.

Det var tidlig “rock´n´roll” for Combi Sound. Som årene er gået, så er udstyrs pakken blevet større og større, samtidig med at jobbene også er fuldt med.

Ting fylder, og specielt lyd og lys udstyr. Gennem årene er der også blevet skiftet ud i firmaets adresser.

Hellere kvalitet end kvantitet

Fra ungdoms garagen til et flot domicil i grønne omgivelser i Skanderborg. Virksomheden er i dag placeret i gode rammer, og det er et resultat af mange års arbejde og ikke mindst positiv gejst.

I dag har Invero de perfekte betingelser på Skaarup Hedegaard, plads nok til alt udstyr, plads til bilerne og ikke mindst plads til videreudvikling af virksomheden.

En af Invero´s mottoer er “hellere kvalitet end kvantitet” – noget som vi minder os om hver dag. Vi vil levere det bedste produkt og et service niveau der er branchen højeste.

Vores kunder er vores levebrød og derfor er vi stolte over at vi lever op til kundernes forventninger, og at de kommer igen og igen.

2015 og frem…

Selvom virksomheden har været i gang siden 1988 og hele virksomhedens DNA er bygget over erfaring, så tester vi os selv løbende med nye udfordring, og hvor vi kan forbedre, eller optimere som de kloge herrer kalder det. I Marts 2015 skiftede firmaet navn fra Combi Sound til Invero.

Det nye navn er en kombination af engelske “invert” der betyder at vende tingene om og det latinske “vero” der betyder ægte/sandhed – præcis hvad virksomheden altid har stået for.

Kontakt Invero
8614 9855

Tilmeld nyhedsbrev

[mc4wp_form id=”5349″]