Invero Produktion

Glade kunder om Invero

Invero ved, hvad man skal bruge af teknisk grej. Både hvad angår lyd og lys, og så har de iøvrigt det hele klar på lager.

Christen Frost, Musikskoleleder, Syddjurs Musikskole

God lyd og god lysopsætning er en stor del af oplevelsen på en teaterscene. Karsten Dalsgaard formår at fortælle videre på den visuelle oplevelse, fremhæver detaljer, skaber rum og stemninger i lyd og lys.

Anders Baggesen, Instruktør & Skuespiller, Århus Teater

Når jeg har hyret Invero og Karsten Dalsgaard til et arrangement eller indkøb, så slapper jeg selv af. For jeg ved, at tingene er i gode hænder og gennemføres til UG.

Kai Pedersen, Eventmager, Århus Ungdomsskole & Musical Syd

Skoler, Gymnasier, Undervisning

Invero tilbyder totalproduktion til skoler, gymnasier og andre undervisningsinstitutioner.

Vi har mange års erfaring med produktioner til forestillinger, koncerter og events på skoler, gymnasier og andre undervisningsinstitutioner.

Vores sortiment af lydudstyr, lysudstyr, scener kan dække alle behov og vi har stor erfaring med afvikling og produktion af forestillinger og koncerter.

Når du vælger Invero som din samarbejdspartner, kan du lægge ansvaret fra dig og trygt lade os tage os af hele produktionen og afvikling af det tekniske.

Vi skræddersyer en løsning der passer til dit behov og budget. Vi er naturligvis med dig hele vejen og rådgiver dig, så du får det du har behov for – hverken mere eller mindre.

Vi er med dig hele vejen igennem – lige fra planlægning til opsætning af produktion og til den endelige afvikling.
Tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler sparring omkring dit arrangement på skolen, gymnasiet eller anden undervisningsinstitution.

Totalproduktion til skoler, gymnasier og undervisning - invero.dk

Kontakt Invero
8614 9855

Tilmeld nyhedsbrev

[mc4wp_form id=”5349″]