Invero udlejning

Glade kunder

Invero ved, hvad man skal bruge af teknisk grej både hvad angår lyd og lys. Og så har de i øvrigt altid det hele klar på lager!

Christen Frost, Musikskoleleder, Syddjurs Musikskole

Når jeg har hyret Invero og Karsten Dalsgaard til et arrangement eller indkøb, så slapper jeg selv af. For jeg ved, at tingene er i gode hænder og bliver gennemført til UG.

Kai Pedersen, Eventmager, Århus Ungdomsskole & Musical Syd

God lyd og god lysopsætning er en stor del af oplevelsen på en teaterscene. Karsten Dalsgaard formår at fortælle videre på den visuelle oplevelse, fremhæver detaljer, skaber rum og stemninger i alt med lyd og lys.

Anders Baggesen, Instruktør & Skuespiller, Århus Teater

Sceneudlejning

Invero tilbyder sceneudlejning til events, koncerter, konferencer og alle andre former for arrangementer.

Hvor kan jeg leje scener og podier? Svaret er enkelt: Det kan du hos Invero!
Vi udlejer alt for podier, små og mellemstore scener. Sceneudlejning er en naturlig forlængelse af lydudlejning og lysudlejning.

Vores sortiment af podier og scener kan dække de fleste behov. Derfor er Invero et oplagt valg, når du har behov for leje af scener til dit arrangement – lille som stort.

Vi har gennem alle årene leveret scener og podier til events, konferencer, koncerter, teatre, revyer, skoler og mange andre arrangementer.

Vi kan skræddersy en løsning der passer til dit behov og budget. Vi er naturligvis med dig hele vejen og rådgiver dig, både hvis du ønsker en gør-det-selv løsning eller hvis vi skal klare opgaven med opsætning og afvikling af produktionen til dit arrangement.

Vi har et udvalg af pakkeløsninger til større eller mindre produktioner, som dækker manges behov.

Sceneudlejning fra Invero

Kontakt Invero
8614 9855

Tilmeld nyhedsbrev

[mc4wp_form id=”5349″]