Invero udlejning

Glade kunder

Invero ved, hvad man skal bruge af teknisk grej både hvad angår lyd og lys. Og så har de i øvrigt altid det hele klar på lager!

Christen Frost, Musikskoleleder, Syddjurs Musikskole

Når jeg har hyret Invero og Karsten Dalsgaard til et arrangement eller indkøb, så slapper jeg selv af. For jeg ved, at tingene er i gode hænder og bliver gennemført til UG.

Kai Pedersen, Eventmager, Århus Ungdomsskole & Musical Syd

God lyd og god lysopsætning er en stor del af oplevelsen på en teaterscene. Karsten Dalsgaard formår at fortælle videre på den visuelle oplevelse, fremhæver detaljer, skaber rum og stemninger i alt med lyd og lys.

Anders Baggesen, Instruktør & Skuespiller, Århus Teater

Pakkeløsninger

Invero tilbyder lysudlejning til events, koncerter, konferencer og alle andre former for arrangementer.

Vi har mange års erfaring med lysproduktion og lysudlejning er derfor også en naturlig del af Invero.
Vores sortiment kan dække alle behov. Derfor er Invero et oplagt valg, når du har behov for leje af lysudstyr til dit arrangement – lille som stort.

Vi har gennem alle årene leveret lysproduktioner til events, konferencer, koncerter, teatre, revyer, skoler og mange andre arrangementer.

Invero kan levere alt fra konventionelle lamper og spots til mere avancerede bevægelamper og effekter, ligesom vi råder over både LED og traditionelle lamper.

Vi kan skræddersy en løsning der passer til dit behov og budget. Vi er naturligvis med dig hele vejen og rådgiver dig, både hvis du ønsker en gør-det-selv løsning eller hvis vi skal klare opgaven med opsætning og afvikling af din lysproduktion.

Vi har et udvalg af pakkeløsninger til større eller mindre lysproduktioner, som dækker manges behov.

Lysudlejning - Invero

Kontakt Invero
8614 9855

Tilmeld nyhedsbrev

[mc4wp_form id=”5349″]