Invero A/S og Powermusic ApS fusionere pr. 1/3-2016.

Fusionen er et led i en vækststrategi i det jyske, der har til formål at hæve markedsandelen på området for udlejning og installation af AV, lyd, lys og scenetekniske løsninger.

 

Fusionen vil styrke og komplementere kernekompetencerne i virksomhederne: Udlejning, Installation, Salg af AV, lyd, lys og scene til teater, musicals, koncerter, tour-produktioner, konferencer, events mv., ligesom der er en række åbenlyse synergieffekter af drifts- og administrativ karakter.

Powermusic´s tidligere ejer Rune Hjort samt resten af organisation, bliver en del af Invero og vil fremadrettet fortsat servicere nye som gamle kunder.

Fusionen med Powermusic skal samtidig ses som et led i Invero´s fortsatte vækststrategi på det østjyske marked, hvor der også i 2015 blev ansat 3 medarbejdere, samt en større udstyrsinvestering, for at udbygge forretningen.

Med fusionen vil forretningerne stå stærkere i bestræbelserne på, at bliver vores målgruppers foretrukne leverandør inden for udlejning, salg og installation af AV, lyd, lys og scene.

 

Virksomhederne vil fremadrette fungere under navnet Invero A/S.

 

Invero A/S

Karsten Dalsgaard, Direktør

 

For yderligere information venligst kontakt:

Karsten Dalsgaard, direktør for Invero A/S, tlf. 2023 4010, kd@invero.dk

Rune Hjort, tlf.: 2192 6437, rh@invero.dk