I Invero´s udlejnings afdeling kan man leje en lang række udstyr, bl.a.: indenfor segmenter: Lyd, Lys, Scene og AV. Vi foretager løbende investeringer i udstyr og sørger for at vores produkter er serviceret, således at alt udstyr der sendes ud til udlejning er trimmet. Vores lys afdeling kan levere bevæge lamper, spots og næsten alt hvad der kan lyse. LED eller traditionelt – vi har systemet der kan give produktionen det rigtige lys.

På lydsiden har vi alt hvad man kan tænke sig. Fra små medhørs monitors til alle tænkelige system løsninger, Line-Array, point-source, mindre systemer – vi sætter en konfiguration der kan matche det behov man har. Nyeste digital mixere og analoge i alle størrelser, så FOH kan få de kanaler der er brug for. Vi er med på seneste teknologi indenfor trådløse mikrofon systemer, fra en enkelt kanal op til 60-80 kanaler, det klarer vi nemt. Stor udstyrs pakke af alt i klassiske mikrofoner, headsets, stativer og meget mere.

Scene afdelingen udlejer podier, mindre og mellemstore scener. Har man en større produktion, så klarer vi også dette. Vores AV afdeling har et selekteret udbud af produkter. Vi klarer alle typer af produktioner med storskærme, projektorer m.m. Hvis vi ikke selv har alle produkterne, så har vi “gode samarbejdspartnere” som vi kan supplere op med.

Udlejning

 Fra koncert systemer til mindre anlæg. Alt inden for lyd, lys, scene og AV udstyr.

Total Produktion

Fra første kontakt til komplet produktion. Invero leverer total produktioner til f.eks. Koncert, event og arrangementer.

Salg og Installation

Med mange års erfaring inden for salg og installation har vi fået en god referance base og ikke mindst erfaring.