Med mere end 25 års erfaring indenfor udlejning, produktion og installation. Så synes vi selv at vi har opbygget en hvis know-how om udstyr, og hvilke produkter der er absolut bedst eller “value for money”. Vi har gennem de seneste år opbygget vores salgs afdeling, hvor vi sætter en ære i at kunne tilbyde viden og anbefale de rigtige produkter til netop det projekt man skal bruge det til. Vi er ikke en musikforretning eller en internet butik. Hos os har vi tid til kunden og vi oplever da heldigvis også at vores kunder vender tilbage til os og køber igen.

Vi holder konkurrence dygtige priser og et højt service niveau. Gennem mange år har vi opnået nogle gode aftaler med vores leverandører og kan derfor tilbyde et bredt vare sortiment, men vi ligger ikke skjul på at vi holder os til produkter der har et godt kvalitets niveau og ønsker ikke at sælge low-level produkter, hvor det er prisen der alene er afgørende for om man vil købe det.

Invero er specialister på total løsninger. Vi har gennem mange år stået for rådgivning i forbindelse med udbudsmateriale, har projekteret mange typer af projekter. Vi udfører også installation, enten som entreprise partner eller som underleverandør. I forbindelse med installation og rådgivning har vi en række samarbejdspartnere tilknyttet, således at vi også tilbyder akustik rådgivning i forbindelse med nye projekter eller ombygning af eksisterende.

Udlejning

 Fra koncert systemer til mindre anlæg. Alt inden for lyd, lys, scene og AV udstyr.

Total Produktion

Fra første kontakt til komplet produktion. Invero leverer total produktioner til f.eks. Koncert, event og arrangementer.

Salg og Installation

Med mange års erfaring inden for salg og installation har vi fået en god referance base og ikke mindst erfaring.